گوشت بوقلمون حاوی هر دونوع گوشت سفید و قرمز می باشد.
ازگوشت سفید سینه بوقلمون به عنوان منبع پروتئینی غنی و در رژیمهای مختلف غذایی به صورت کبابی ، انواع خورش ، سوپ ، سالاد و ساندویچ میتوان استفاده نمود.
از گوشت قرمز ران بوقلمون به عنوان جایگزین اقتصادی و سالم برای گوشت قرمز گوساله و گوسفند در انواع غذاهای ایرانی می توان استفاده نمود.
از بال بوقلمون می توان به صورت کبابی ، سرخ شده ، یا در سوپ استفاده نمود.
از گردن بوقلمون میتوان در تهیه انواع سوپ و در غذاهایی مانند باقالاپلو استفاده نمود.
گوشت بوقلمون را به صورت چرخ کرده با مخلوط 50% گوشت راسته گوسفند در انواع غذاها مانند کباب ،همبرگر و ماکارونی می توان استفاده کرد.
انواع محصولات بوقلمون این شرکت در بسته بندی های بهداشتی وبصورت تازه عبارتست از:
نوع محصول |
نوع بسته بندی / وزن |
ماندگاری |
سینه بدون پوست و استخوان بوقلمون
|
بشقابی 900 گرمی |
72 ساعت |
فیله بوقلمون
|
بشقابی 900 گرمی |
72 ساعت |
ساق بوقلمون
|
بشقابی 900 گرمی |
72 ساعت |
مغزران بوقلمون
|
بشقابی 900 گرمی |
72 ساعت |
بال بوقلمون
|
بشقابی 900 گرمی |
72 ساعت |
گردن بوقلمون
|
بشقابی 900 گرمی |
72 ساعت |
دل بوقلمون
|
بشقابی 900 گرمی |
72 ساعت |
جگر بوقلمون
|
بشقابی 900 گرمی |
72 ساعت |
سنگدان بوقلمون
|
بشقابی 900 گرمی |
72 ساعت |
لاشه کامل بوقلمون
|
کیسه 8 تا 12 کیلو |
72 ساعت |
جهت خرید هر یک از محصولات فوق به صورت خرده فروشی می توانید به لیست فروشگاه های عرضه محصولات بوقلمون پردیس مراجعه نمایید. ليست مراکز فروش گوشت
جهت دسترسی به چند دستور آشپزی می توانيد اين قسمت را کليک کنيد. دستور آشپزی
اگر شما کارخانه فراوری مواد پروتئینی داريد جهت کسب اطلاعات بيشتر می توانيد وارد اين قسمت شويد : توليد صنعتی گوشت بوقلمون